Bake Five

Bakker van de Kletersteeg is aangesloten bij de Bake Five, een collectieve organisatie van 15 grote industriële bakkerijen in Nederland. Bake Five is opgericht in 1997 vanuit een aantal zelfstandige individuele bakkerijen en uitgegroeid tot een toonaangevend commercieel collectief. De uitgangspunten van Bake Five zijn vertaald in de volgende missie: "Door een collectieve aansturing van bakkerijen is bake Five de aanbieder van formuleconcepten waarbij klanten, medewerkers en rendement op de voorgrond staan."

Bake Five is dé partner in de totale categorie Brood. Alle Bake Five-bakkerijen voorzien dagelijks de complete broodafdeling van de supermarkt van dagvers brood en bake-off producten. Als totaalaanbieder wordt er op assortimentsniveau samen met inkopers, category managers en supermarktondernemers nauwkeurig gekeken naar de samenstelling van de verschillende assortimentsgroepen binnen dagvers brood.

Supermarkten zoeken steeds meer naar een partner die op professionele wijze kan voldoen aan al hun eisen. Een marktgerichte organisatie die met ze meedenkt, met ze samenwerkt en actief onderzoekt wat de consument wil.

Bakker Van de Kletersteeg voldoet aan al deze eisen. De veranderingen in de markt gaan niet aan ons voorbij. Van de Kletersteeg wil voor grote afnemers een toegewijde partner zijn en samen met hen de markt optimaal bewerken. Met een duidelijke visie en vooral met veel passie voor haar producten. Wat de toekomst ook brengt, ambacht, kwaliteit en persoonlijke aandacht zullen altijd centraal blijven staan.

 

Meer info zie: www.bakefive.nl

 

 

nieuws

Bekijk onze Promofilm (18-01-2014)

graan