Booming bagels

De bagel is van oorsprong een Oost-Europees broodje dat door emigranten rond 1880 in New York werd geïntroduceerd. In Amerika is het ringvormige broodje daarna uitgegroeid tot een van de meest verkochte belegde broodjes. Nu is de bagel begonnen aan een opmars in ons land. Steeds meer Nederlanders ontdekken de verrassende smaak en de ongekende serveervariaties van bagels.

Bakker van de Kletersteeg was een van de eerste grootbakkers die de bagel in Nederland op de markt bracht. Hiervoor moesten de bakkers de baktechniek van de bagels onder de knie krijgen en werd er  ook geïnvesteerd in speciale apparatuur om de broodjes volgens de authentieke receptuur te kunnen bakken. Onze bagels smaken dan ook net zo als in Amerika. Een bagel kan met zoet en hartig beleg worden gegeten.

Buiten de traditionele uitvoering hebben wij in ons assortiment variaties met sesamzaad, maanzaad en kunt u ook tarwe- en volkorenbagels bestellen. Daarnaast gaan we graag in op speciale wensen van onze klanten. De bagels kunnen worden geleverd in diverse eenheden, van een consumentenverpakking van vier stuks tot bulkverpakkingen, eventueel diepgevroren. Helemaal afgestemd op uw wensen

Wilt u meer weten over onze bagels? Neemt u dan contact op met onze afdeling verkoop. Zij vertellen u graag alles over dit bijzondere product.

 

 

nieuws

Bekijk onze Promofilm (18-01-2014)

graan