Mini stollen

De ministol is allang niet meer een product dat uitsluitend met de Kerst of Pasen wordt gegeten. Het is een product dat het hele jaar door wordt geconsumeerd. Reden voor  Bakker van de Kletersteeg om de ministol verder te ontwikkelen. Wij hebben de recepturen zo aangepast dat er naast de “gewone” ministol ook nog diversen seizoensvarianten verkrijgbaar zijn.

 

Door gebruik te maken van verschillende recepturen en verpakkingen kunnen wij een ministol geheel naar de wens van de klant creëren.

 “Langer houdbare ministol”
Naar aanleiding van vragen vanuit de markt hebben wij nu ook een langer houdbare ministol. Deze ministol, met een t.h.t. van 3 maanden, hebben wij speciaal ontwikkeld voor de kerstpakkettenmarkt. Dit ministolletje is verpakt in een speciaal ontwikkeld doosje zodat het echt een “cadeautje” is geworden

    

De ministollen worden lijnmatig geproduceerd maar er worden ook handmatig handelingen verricht. Hierdoor is het mogelijk om een ministol te produceren met een ambachtelijke uitstraling, maar voor een lagere prijs.

nieuws

Bekijk onze Promofilm (18-01-2014)

graan