Organisatie

Bakker van de Kletersteeg is de partner op het gebied van brood. Dagelijks voorzien wij complete broodafdelingen van supermarkten, instellingen en andere grootverbruikers van dagvers- en bake off brood en andere broodproducten. Als totaal aanbieder wordt er samen met onze afnemers nauwkeurig gekeken naar de samenstelling van ons assortiment. Partnership en klantgerichtheid zijn hierbij belangrijke factoren.
 
Kwaliteit en voedselveiligheid zijn steeds belangrijker geworden binnen de bakkerijwereld. Zo ook bij bakker van de Kletersteeg. Het productieproces wordt door onze eigen kwaliteitsdienst nauwlettend in de gaten gehouden. Door middel van nauwkeurige steekproeven en gebruik te maken van de beste ingrediënten werken wij continu aan een optimale kwaliteit. Wij zijn dan ook BRC en HACCP gecertificeerd. Dit houdt in dat wij ons houden aan hoge kwaliteitsnormen en worden hierop ook getoetst door externe bureaus.

Bakker van de Kletersteeg bakt dagelijks meer dan 80 soorten brood. Wit, tarwe, volkoren, meergranen, landbroden, bake off, noem maar op. Naast het dagelijkse brood hebben wij ons gespecialiseerd in een aantal bijzondere broodsoorten zoals ministollen, vruchtenbrood, duobrood, themabollen, pachito’s en bagels.


Het blijft voor ons een uitdaging om onze afnemers regelmatig te verrassen met nieuwe producten of variaties op traditionele broodsoorten. Continu houden wij de veranderingen in de markt en de consumentenwensen in de gaten. Rond bijzondere evenementen, seizoenen en feestdagen kunnen onze afnemers rekenen op speciale acties. Allemaal om de consument te prikkelen tot extra aankopen.

 

 

nieuws

Bekijk onze Promofilm (18-01-2014)

graan